APEIRON OFFICE CENTER - EUC

Client:EUC Premium s.r.o.
Flat:1350 m2
Realization:2019-12

Activities:


Sector:
  • Health

APEIRON OFFICE CENTER - EUC

Stavební Interiérové Systémy had the honour to be the selected general contractor of this project, the goal being the complete reconstruction and extension of the existing premises of the EUC clinic in the APEIRON building in Prague, Karlín. The aim was to create a pleasant environment for doctors and patients.

The reconstruction was divided into two phases due to the continuous operation of the clinic. The project comprised the overall fit-out of the clinic, which also included all the building technologies. In this project we have become a direct supplier of our HUFCOR mobile partition walls, CLARUS glass partition walls and MERO raised flooring. Furniture was not part of the delivery.




Other references from the same category

Contact

Created 2018 by SEO optimalizace s.r.o. | Všechna práva vyhrazena.

SEO optimalizace